:: Domov :: Predstavitev :: Vizija :: Novosti :: Akcije :: Nasveti :: Iskalnik :: Naročilo::

 

 

 

 

 
 

 

 

Anticelulitna blatna obloga za telo, morski izvlečki, 1,5kg

 

Blatna obloga iz morskega blata na osnovi organskih sedimentov. Na telo učinkuje blagodejno in hranilno, z močnim anticelulitnim učinkom.

Blatna obloga deluje proti maščobnim oblogam, ohlapno in povešeno kožo utrjuje in pomlajuje.

Anticelulitni učinek: jod (ki ga vsebujejo morski izvlečki) sproži odvajanje tekočin iz telesa, razstrupljanje, kar ima shujševalni (slimming) učinek.

Po uporabi je koža negovana in prožna. Pri redni uporabi se vidno izboljša struktura kože, vidno se zmanjšajo znaki celulita.

iVelikost: 1,5 kg.

 

Kolekcija KERALGUA je vrhunska zaščitna in intenzivna nega, ki kožo celostno revitalizira.

Vvsebuje morske izvlečke, ki dokazano pospešuje celično aktivnost in proces kožne presnove ter obnove.

Vsebuje aktivne sestavine, ki so bogate z vitamini in morskimi minerali: rjave morske alge, mehurjaste haloge - morske rastline in morske liste.

Morske sestavine imajo celo vrsto blagodejnih in zdravilnih učinkov: globinsko vlažijo kožo, odstranjuje strupene snovi s kože in upočasnjujejo naravni proces staranja kože. Ugodno delujejo na celulitno kožo, saj kožo utrjujejo in ji vračajo njeno naravno prožnost.

Kolekcija se v salonih uporablja v takoimenovani telasoterapiji (= uporaba izdelkov iz morske vode, blata, trav ter alg v zdravstvene in lepotilne namene). V zadnjih nekaj desetletjih so študije potrdile pozitivne in zdravilne učinke prehajanje elementov iz morskih rastlin in morskega blata v kožo.

Za zdravo kožo z naravnim sijajem!

   

Koda: 893 177

 

Nazaj

 

 

    :::: Dodaj med priljubljene :: Pogoji poslovanja :: Kontakt
@ 2009 Fashion Zone