:: Domov :: Predstavitev :: Vizija :: Novosti :: Akcije :: Nasveti :: Iskalnik :: Naročilo::

 

 

 

 

 
 

Varnost podatkov

Nakup preko naročilnice vam omogoča varen in udoben nakup. Nakup preko spleta upravlja ekipa Fashion Zone, katere zakoniti zastopnik je podjetje Studio 33 Marketing d.o.o.

Zaščita podatkov
Spletna stran zbira informacije izključno za uporabo v spletnega mesta FashionZone.si.

V podjetju poskrbimo, da je vsak vaš nakup varen. Vsi podatki, ki nam jih zaupate preko naročila (vaši osebni podatki, podatki o izbranih izdelkih) so ustrezno zaščiteni.
Zagotavljamo, da bomo izbrane podatke uporabljali izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

V primeru pošte ali drugega sporočila, v kateri bi oseba, ki se predstavlja za zaposlenega ali kakorkoli povezanega s podjetjem Studio 33 Marketing  d.o.o. ali blagovno znamko Fashion Zone, od vas zahtevala karkoli, s čimer bi lahko prišla do zgoraj navedenih podatkov, štejte za brezpredmetno, vsak tak poskus pa takoj javite na naslov studio33@siol.net.

 

Varovanje osebnih podatkov
Podatke, ki jih pridobimo o kupcih, skrbno varujemo.


Podjetje Studio 33 marketing d.o.o. pa ima tudi vse pravice, da katerokoli vašo idejo, zasnovo ali predlog, ki je vsebovana v vaših sporočilih, ki ste nam jih poslali, uporabi v katerikoli namen, med drugim tudi za razvoj, izdelavo in trženje izdelkov s pomočjo tovrstnih informacij.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za potrebe poslovanja hranimo naslednje uporabnikove podatke:
ime in priimek,
naslov in kraj bivanja,
naslov elektronske pošte,
telefon,
ter naslov dostave.

 

 

 

 

 

    :::: Dodaj med priljubljene :: Elektronski obveščevalec :: Pogoji poslovanja :: Kontakt
@ 2009 Fashion Zone