:: Domov :: Predstavitev :: Vizija :: Novosti :: Akcije :: Nasveti :: Iskalnik :: Naročilo::

 

 

 

 

 
 

Prosimo vas, da si pazljivo preberete naslednje splošne pogoje poslovanja spletne strani Fashion Zone, saj vas ti zavezujejo s trenutkom vstopa v našo spletno trgovino. Splošni pogoji so veljavni na vseh straneh spletne strani brez izjeme. Šteje se, da ste z vsakim ogledom ali s transakcijo, ki ste jo opravili preko naše spletne trgovine, seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev.

 

Splošni pogoji poslovanja

Vse sklenjene pogodbe (računi) in podatki o prejetih naročilih so shranjeni v arhivu podjetja Studio 33 Marketing d.o.o., v skladu s predpisi o arhiviranju dokumentov.

Vsa komunikacija, ki se vrši med kupcem in podjetjem Studio 33 Marketing d.o.o., se šteje, kot da je bila izvedena v pisni obliki in ima veljavo pogodbe.

Vsebino, objavljeno na spletnih straneh Fashion Zone je dovoljeno uporabljati in reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer pa je potrebno ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah.

Fashion Zone zagotavlja kar najbolj natančno vsebino svojih spletnih strani, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni ažurnosti in/ali natančnosti.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Spletna stran Fashion Zone se trudi delovati vsak dan v letu, 24 ur na dan. Včasih zaradi  nepredvidenih tehničnih ali drugačnih razlogov višje sile poslovanje preko naše spletne trgovine ali celo dostop do trgovine ni mogoč.

 

Preberite si še o:

Nakupu.....Dostavi

Varnosti podatkov

Reklamaciji.....Garanciji

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    :::: Dodaj med priljubljene :: Elektronski obveščevalec :: Pogoji poslovanja :: Kontakt
@ 2009 Fashion Zone