:: Domov :: Predstavitev :: Vizija :: Novosti :: Akcije :: Nasveti :: Iskalnik :: Naročilo::

 

 

 

 

 
 

Nakup preko spletne strani je preprost. Vse lahko opravite preko računalnika. Želen izdelek lahko poiščete s sprehodom po prodajnem programu. Prikaže se vam več izdelkov določene kategorije. Vsak izdelek je označen s kratkim opisom, kodo in ceno. S klikom na gumb OPIS posameznega izdelka boste dobili natančne podatke o izbranem izdelku. Prikazala se vam bo večja slika izbranega izdelka in podroben opis.

Pred izborom izdelkov si na računalnik naložite naročilnico. Naročilnico lahko izpolnjujete elektronsko ali pisno. V naročilnico vpisujete izbrane izdelke tako, da vpišete ime, kodo in ceno izdelka ter želeno količino. V primeru da se odločite za elektronski vpis izdelkov v programu Excel, se vam cene avtomatično seštevajo.

Ko končate z izborom vseh želenih izdelkov, potrebujemo za izvedbo naročila še vaš ime in priimek, domači naslov, telefon, elektronski naslov, naslov za dostavo in način plačila.

Če pri nas nakupujte prvič, je potrebno vpisati vse potrebne podatke. V primeru da ste pri nas že kupovali in v kolikor ni prišlo do sprememb vaših podatkov, pa v naročilnico navedete le vaše ime in priimek in način plačila. Vaši podatki so po prvem nakupu namreč shranjeni pri nas in vam jih ni potrebno ponovno vpisovati.

NALOŽI SI NAROČILNICO - za fizične osebe

NALOŽI SI NAROČILNICO - za pravne osebe in s.p.-je

 

Ko ste z vašo naročilnico popolnoma zadovoljni, nam jo pošljite
:: na naš e-naslov studio33@siol.net s pripisom NAROČILO ali
:: na naš fax 01/28-33-108

 

Izdelke lahko naročite tudi direktno, tako da nas pokličete na naš kontaktni telefon in oddate naročilo.

Za naročanje direktno
:: na naš telefon 051/66-10-66 in 041/66-64-86

 

Po prejemu naročila se bomo po potrebi oglasili še glede podrobnosti v zvezi z naročilom ali dostavo. Datum dostavnega roka vam bomo sporočili, ko bo vaše blago odpremljeno in odposlano.

 

Pomembno

Ob nakupu do 300 lahko izbirate med naslednjimi načini plačila:
:: Plačilo po povzetju = z gotovino ob prevzemu pošiljke
:: Plačilo po predračunu = z nakazilom na račun upravitelja Studio 33 marketing d.o.o. (po ponudbi / predračunu), ki vam ga pošljemo po e-mailu ali faxu.
Ko je prejeti račun plačan, gre vaše naročilo v nadaljno obdelavo.

Ob nakupu nad 300€ je edino veljano plačilo po predračunu! Pri nakupu nad vrednostjo 300€ zato nudimo popust - POPUST NA VEČJA NAROČILA

Minimalni znesek naročila je 20,00 €. Več o pogojih poslovanja si lahko preberete pod - POGOJI POSLOVANJA

Zaradi racionalizacije poslovanja med dobavitelji in naročnikom smo uvedli nov sistem naročanja in oddajanja naročil - SISTEM ODDAJANJA NAROČIL

 

    :::: Dodaj med priljubljene :: Elektronski obveščevalec :: Pogoji poslovanja :: Kontakt
@ 2009 Fashion Zone