:: Domov :: Predstavitev :: Vizija :: Novice :: Nasveti :: Iskalnik :: Naročilo::

 

 

 

 

    

 

Blagovna znamka Vezzosi deluje pod okriljem uspešnega družinskega podjetja VEZZOSI srl, ki uspešno jadra na tržišču že od 70. let prejšnjega stoletja.

 

BOGATA TRADICIJA IN LASTNA PROIZVODNJA VSEH ELEMENTOV

Podjetje odlikujejo bogate več kot 35 letne izkušnje na področju dizajna in proizvajanja opreme za frizerske salone. Sedež ima podjetje v eni izmed najuspešnješih regij v Italiji, pohvali pa se lahko z lastno proizvodnjo vseh sestavnih elementov opreme od samega začetka in z nadzorom v vsaki fazi prozvodnje.

Zahvaljujoč modernemu dizajnu, vrhunski kakovosti ter dolgi, bogati tradiciji, je Vezzosi ena izmed vodilnih in svetovno znanih znamk za opremljanje frizerskih salonov.

 

S PONOSOM IN IZKUŠNJAMI V PRIHODNOST

S ponosom zrejo na svoje dosežke, usmerjeni pa so v iskanje vedno novih idej in izzivov v oblikovanju. Vsako leto se predstavijo na vodilnem, svetovno znanem salonu frizerstva in kozmetike Cosmoproof v Bologni. Ob tej priložnosti širši množici predstavijo novosti, ki so plod vsakoletnega raziskovanja in dizajniranja novih modelov.

 

DIZAJN VEZZOSI

Znamko Vezzosi odlikuje natančno, premišljeno oblikovanje do najmanjšega detajla in garancija tehnološko dovršenega italijanskega dizajna. Pri opremi uporabljajo izključno kakovostne in trpežne materiale. Sinergija med izkušnjami in sodobnim oblikovanjem daje znamki več kot le funkcionalen pomen.

Vrhunska kvaliteta, raznovrstni materiali, široka ponudba, občutek za lepoto, eksperimentranje, sodelovanje z znanimi oblikovalci, zagotavlja znamki Vezzosi profesionalnost in uspešnost.

 

SODELOVANJE Z ZNANIMI OBLIKOVALCI

Poleg lastnega oblikovalskega in razvojnega oddelka, redno sodelujejo tudi z zunanjimi znanimi oblikovalci, kot so Michele Grosso iz švicarskega oblikovalskega podjetja C&D, Mirco Guiliotti iz podjetja Study 270 iz Genove, podjetje Benevelli design iz regije Emilia, podjetje MA2 in oblikovalec Santachiara.

 

KOLEKCIJA POD by Santachiara

Oblikovalec Denis Santachiara je posebej za Vezzosi oblikoval kolekcijo Pod, katarega vodilo je nov koncept in svež, inovativen dizajn.

Pod je idealna kombinacija forme in funkcionalnosti, je pojem udobnosti. Santachiara salon transformira v dnevno sobo, v prostor, kjer prevladujejo sproščenost, živahnost ter elegantnost hkrati.

 

    :::: Dodaj med priljubljene :: Pogoji poslovanja :: Kontakt
@ 2009 Fashion Zone