:: Domov :: Predstavitev :: Vizija :: Novosti :: Akcije :: Nasveti :: Iskalnik :: Naročilo::

 

 

 

 

 
 

Nakup

1. Naročilo je oddano. Kupec ima v roku ene ure možnost preklicati naročilo. Pisno obvestilo o preklicu naročila oz. odstopu od pogodbe pošiljite na e-nasov studio33@siol.net.

2. Naročilo je potrjeno. Naročilo gre v nadaljnjo obdelavo, ponudnik naročilo pregleda in preveri naročene izdelke. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Kupoprodajna pogodba naročenih izdelkov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

3. Blago je odposlano. Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi in odpošlje.

 

Cene
Od trenutka oddaje naročila so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.
Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika.

Vse cene so navedene v evrih in vključujejo DDV. Veljajo cene, ki jih kupec potrdi pri naročilu in veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila. Pri dostavi prejmete tudi veljaven račun.

 

Dostava

Želimo ugoditi vsem našim kupcem, zato vam kupljeno blago dostavimo na vaš naslov kjerkoli v Sloveniji.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vnešen ob oddaji naročila, pa lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti. Ker Pošta Slovenija dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov.

Rok dobave in dostave
Naročeno blago boste najverjetneje prejeli že v 3 dneh, če je izdelek na zalogi ali največ do 14 dni po oddaji naročila. Predviden rok dobave in dostave je povprečen čas, v katerem uvoznik dostavi blago do nas, in ki se šteje do 14 dni. V primeru morebitne zamude pri dobavi vas obvestimo.

Dostavni rok vam sporočimo po e-mailu ali po telefonu.

 

Stroški dostave
Za dostavo naročenega blaga skrbi Pošta Slovenije. Za nakupe do 70,00 € obračunamo simbolični znesek pošiljanja v višini 5,00 €. Ob nakupu nad vrednostjo 70,00 € ali več pa vam kupljeno blago dostavimo brezplačno!

 

 

    :::: Dodaj med priljubljene :: Pogoji poslovanja :: Kontakt
@ 2009 Fashion Zone